Κεντρικός Τομέας Αθηνών

 

 

Κεντρικός Τομέας Αθηνών επισκευή οικιακών συσκευών

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 6987285037

Κεντρικός Τομέας Αθηνών επισκευή οικιακών συσκευών .Επισκευάζουμε πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, καταψύκτες ψυγείων, ηλεκτρικές κουζίνες, στεγνωτήρια ρούχων και πολλά άλλα για πολούς πελάτες μας κάθε εβδομάδα!

Η ομάδα των τεχνικών μας είναι έτοιμη να αντιμετωπισει καθε ειδους βλάβη σε οικιακη συσκευή μέσα και γύρω από την περιοχή του κεντρικου τομέα Αθηνών. Εξοπλισμένοι με τα ποιό συγχρονα διαγνωστικά εργαλεία και με κοινά χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά, είμαστε έτοιμοι να επισκευάσουμε την ελαττωματική οικιακή συσκευή σας.

Μπορούμε να προσφέρουμε ραντεβού πρωινές ή και απογεύματινές ώρες και να σας καλέσουμε όταν βρισκόμαστε στο δρόμο προς εσας. Εάν χρειάζεστε να αποφύγουμε για το ραντεβού ορισμένες ώρες της ημέρας, ενημερώστε μας και θα τις επεξεργαστούμε στο ημερολόγιό μας.

Καλέστε μας σήμερα για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία επισκευής οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε σε όλη την περιοχή του κεντρικού τομέα Αθηνών.

Στεγνωτήρια πλυντήρια


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Παγκράτι – Ανάκτορα, Ζάππειο – Μετς, Κυνοσάργους, Γούβα, Νέος Κόσμος, Δουργούτι, Αστεροσκοπείο, Πετράλωνα, Θησείο, Ρουφ, Βοτανικός, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Άγιος Ελευθέριος, Πατήσια, Ριζούπολη, Προμπονά, Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Αττικής, Κυψέλη, Νέα Κυψέλη, Άνω Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Γουδή, Κουντουριώτικα, Ερυθρός Σταυρός, Γηροκομείο, Πολύγωνο, Γκύζη

Γιατί να κάνετε κράτηση με την ELEKTROSERVICE;

Είμαστε ηγετικό όνομα όταν πρόκειται για επισκευές οικιακών συσκευών στην Αττική. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους εκατοντάδες πελάτες στην Αθήνα κλείνουν ραντεβού μαζί μας:ΤΗΛ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6987285037

 

Γρήγορα ραντεβού

Οι συναντήσεις της επόμενης ημέρας που είναι διαθέσιμες με το 99% της ίδιας / επόμενης ημέρας μας στο ραντεβού στο Λονδίνο συναντήθηκαν!

 

Καθαρό κόστος χωρίς κρυφές χρεώσεις

Απλή και εύκολη τιμολόγηση  υπηρεσιών .

 

Γνώση μας,Εμπειρία

Επισκευάζουμε σχεδόν όλες τις μάρκες και τα μοντέλα οικιακών συσκευών στην Αθήνα

 

Πάντα αξιόπιστοι

Είτε είναι ηλιοφάνεια, βροχή, ή χιόνι έξω, εργαζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Πλήρως εξοπλισμένοι με τα τελευταία διαγνωστικά εργαλεία

Όλοι οι τεχνικοί μας στην Αθήνα έχουν μαζί τους τα συνήθη, και ποιο χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επισκευής από την πρώτη επίσκεψη μας.

 

Είμαστε Τοπικοί

Οι τεχνικοί μας κινούνται μέσα και γύρω από την Αθήνα – γι ‘αυτό μπορούμε να σας βγούμε γρήγορα

 

  • Επισκευή ψυγείων, τεχνικός, ψυκτικός Αθήνα
  • Επισκευή πλυντηρίων ρούχων,  τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή πλυντηρίων πιάτων, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή στεγνωτηρίων πλυντηρίων, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή κεραμικής εστίας, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή ηλεκτρικης κουζίνας,τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευη εντοιχοιζόμεων οικιακών συσκευών, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή ηλεκτρικού φούρνου, τεχνικός Αθήνα

 

Κεντρικός τομέας Αθηνών επισκευή στεγνωτήριο πλυντήριο

Οι πελάτες μας μας αγαπούν επειδή προσφέρουμε μια υπηρεσία επισκευής στεγνωτηρίου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών που καλύπτει σχεδόν όλες τις μάρκες και τα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων, Bosch, Samsung, Πίτσος,Siemens, Miele και πολλά άλλα!

 

Έχοντας ένα ελαττωματικό στεγνωτήριο μπορεί να προκαλέσει περισσότερο άγχος και ταλαιπωρία από ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν, μέχρι φυσικά να περάσουν από την εμπειρία, έτσι ξέρουμε πως αισθάνονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τεχνικοί μας είναι σε κατάσταση αναμονής έτοιμοι να έρθουν στον χωρο σας γρήγορα.

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων στο Κεντρικό τομέα Αθηνών

Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής πλυντηρίων ρούχων σε όλη την περιοχή του Κεντρικό τομέα Αθηνών και, στην πραγματικότητα, είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επισκευές των συσκευών μας.

 

Προσφέρουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων από την ίδρυσή μας το 1975, οπότε γνωρίζουμε ένα πράγμα ή δύο γι ‘αυτούς!

Επισκευή ψυγειων Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Συνηθισμένες βλάβες οικιακών συσκευλων στον Κεντρικό τομέα Αθηνών

Έχουμε ήδη επισκευάσει μεγάλο αριθμό οικιακών  συσκευών μόνο αυτό το έτος. Προσθέστε ότι πάνω από 20 χρόνια της ύπαρξής μας και γρήγορα γίνεται φανερό πόση εμπειρία και γνώση έχουμε!

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βρήκαμε ότι οι πελάτες μας στο Κεντρικό τομέα Αθηνών έχουν συχνά τα ακόλουθα προβλήματα με τις συσκευές τους:

Το πλυντήριο ρούχων δεν πρόκειται να περάσει στον έλεγχο περιστροφής για να διαπιστώσετε εάν έχετε τοποθετήσει ένα ανισόρροπο φορτίο

Το πλυντήριο ρούχων δεν θα αποστραγγιστεί – θα μπορούσε να προκληθεί από προβλήματα αποστράγγισης ή από μπλοκαρισμένη αντλία αποστράγγισης

Το πλυντήριο πιάτων δεν στεγνώνει τα πιάτα – συχνά προκαλείται από ελαττωματικό θερμαντήρα, ο οποίος θα απαιτήσει την επίσκεψη μηχανικών

Ο ηλεκτρικός φούρνος δεν θερμαίνεται – και πάλι συνήθως προκαλείται από ελαττωματικό στοιχείο. Σε αυτή την περίπτωση ένα στοιχείο φούρνου ανεμιστήρα

Το ψυγείο δεν ψύχεται – αυτό μπορεί να σχετίζεται με ένα πιθανό ζήτημα αισθητήρα ή θερμοστάτη

Αυτά είναι μερικά από τα παραδείγματα κοινών σφαλμάτων,όταν μας καλούν για να συζητήσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη οικιακή συσκευή σας.

Anatolí Londíno episke

[Total: 2   Average: 5/5]