AEG ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

AEG ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SERVICE

AEG ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ μια γερμανική εταιρεία με μεγάλη και αξιόπιστη θέση, Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft (AEG) είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών στη βιομηχανία.

AEG επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

AEG

ΠΛΗΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΏΝ AEG ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Εδώ στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι για την εξυπηρέτηση όλων των συσκευών AEG, συμπεριλαμβανομένων των ψυγείων φούρνων, των πλυντηρίων πιάτων, των πλυντηρίων ρούχων και άλλα, και θα κάνουμε έναν έλεγχο ασφάλειας της ηλεκτρικής συσκευής σε κάθε επισκευή.

Εκτός από την επισκευή των ψυγείων,πλυντηρίων ρούχων,πλυντηρίων πιάτων, προσφέρουμε επίσης επισκευές για όλες τις συσκευές κουζίνας της AEG. Ένα χαλασμένο  πλυντήριο ρούχων ή ψυγείο είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόβλημα για την οικογενειακή ζωή, αλλά με διαθέσιμα ραντεβού μέσα στην ημέρα μπορούμε να επισκευάσουμε την κουζίνα σας, το ψυγείο ή το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων σας να περιστρέφεται ξανά γρήγορα.

AEG Στεγνωτήρια πλυντήρια

Η ιστορία των AEG οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

Η AEG ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ιδρύθηκε το 1887 στο Βερολίνο από τον Emil Rathenau αφού αγόρασε μερικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας του διάσημου Αμερικανού εφευρέτη Thomas Edison.

Ήταν σχεδόν 70 χρόνια αργότερα που κυκλοφόρησαν την πρώτη τους οικιακή συσκευή, το LAVAMAT, που εξακολουθεί να είναι μια σταθερή οικογένεια αγαπημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν 18 χρόνια αργότερα που έφεραν τον πρώτο πλήρως ηλεκτρονικό φούρνο στην αγορά για τη χαρά πολλών καταναλωτών.

Έχοντας πάντοτε την πρώτη θέση όσον αφορά την καινοτομία τους έχει οδηγήσει να γίνουν ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο. Το 2004, η AEG ενσωματώθηκε στον όμιλο Electrolux στην προσπάθειά της να συνεχίσει να φέρνει στην αγορά οριζόντιες και οριζόντιες οικιακές συσκευές.

Είμαστε εξειδικευμένοι επισκευαστές, επομένως τηλεφωνήστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες επισκευής της AEG.

Συχνά σφάλματα του AEG

Οι βλάβες του πλυντηρίου περιλαμβάνουν ότι η αντλία αποστράγγισης δεν λειτουργεί και έτσι αφήνει νερό στο μηχάνημα, καθώς τα ρουλεμάν που φορούν προκαλούν έντονο θόρυβο όταν το μηχάνημα βρίσκεται σε κύκλους περιστροφής.

Με τα πλυντήρια πιάτων βρίσκουμε κοινά σφάλματα για να συμπεριλάβουμε τα πιάτα που βγαίνουν βρώμικα, πιάτα με λευκές ράβδους πάνω τους και νερό που αφήνεται στο κάτω μέρος της μηχανής.

Αν έχετε έναν από τους φούρνους σας ίσως σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε τα σφάλματα, συμπεριλάβετε τον κύριο φούρνο που δεν θερμαίνεται πλήρως ή καθόλου, δεν μπορεί να αλλάξει τη θερμοκρασία και δεν μπορεί να επιλέξει τις διάφορες λειτουργίες ή προγράμματα.

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για την επισκευή της συσκευής σας σήμερα:Είμαστε ηγετικό όνομα όταν πρόκειται για επισκευές οικιακών συσκευών στην Αττική. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους εκατοντάδες πελάτες στην Αθήνα κλείνουν ραντεβού μαζί μας:ΤΗΛ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6987285037

 

Γρήγορα ραντεβού

Συναντήσεις της ίδιας ή επόμενης ημέρας στην Αττική είναι διαθέσιμες στο μεγαλύτερο ποσοστό.

 

Καθαρό κόστος χωρίς κρυφές χρεώσεις

Απλή και εύκολη τιμολόγηση  υπηρεσιών .

 

Γνώση και Εμπειρία

Επισκευάζουμε σχεδόν όλες τις μάρκες και τα μοντέλα οικιακών συσκευών 

 

Πάντα αξιόπιστοι

Είτε είναι ηλιοφάνεια, βροχή, ή χιόνι έξω, εργαζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Πλήρως εξοπλισμένοι με τα τελευταία διαγνωστικά εργαλεία

Όλοι οι τεχνικοί μας στην Αθήνα έχουν μαζί τους τα συνήθη, και ποιο χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επισκευής από την πρώτη επίσκεψη μας.

 

Είμαστε Τοπικοί

Οι τεχνικοί μας κινούνται μέσα και γύρω από την Αθήνα.

https://www.aeg.com.gr/

[Total: 2   Average: 4.5/5]