Επισκευή service πλυντηρίων AEG|Τεχνικός-Βλάβες-Προβλήματα-Πλυντηρίου Ρούχων AEG|Ανταλλακτικά ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων AEG SERVICE  βλάβες προβλήματα 6987285037

επισκευή πλυντηρίου ρούχων aeg τεχνικός ανταλλακτικά

επισκευή πλυντηρίου ρούχων aeg service βλάβες

επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG service βλάβες

Επισκευή service πλυντηρίων AEG!Το πλυντήριο σας AEG μπορεί να χρειαστεί από καιρού εις καιρόν επισκευές και εγκατάσταση ανταλλακτικών. Αν παρατηρήσετε ότι το πλυντήριο σας έχει σταματήσει να λειτουργεί ή δεν λειτουργεί όπως πρέπει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.

Η AEG έχει από καιρό ένα οικιακό όνομα σεβαστό όταν πρόκειται για ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Ως ηγέτης της βιομηχανίας,είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την αξιοπιστία,όμως με τον με τον καιρό οι οικιακές συσκευές μας μπορούν να υποφέρουν από φθορά ή να αναπτύξουν σφάλματα που μπορεί να επηρεάσουν τις δυνατότητές τους . Τα πλυντήρια ρούχων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αυτό το είδος ζητήματος καθώς με την πάροδο του χρόνου υπάρχουν τμήματα που χρειάζονται αντικατάσταση.

Ο τεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG έρχονται στο σπίτι σας σε μια ώρα που σας ταιριάζει και οι περισσότερες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από μισή ώρα. Στέλνουμε όλους τους τεχνικούς μας εκτός από τα απαραίτητα εργαλεία και μια σειρά από κοινά ανταλλακτικά. Με την εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα πλυντηρίων AEG, Ο τεχνικός επισκευής ηλεκτρικών συσκευών AEG (πλυντήρια ρούχων AEG) θα έχουν την καλύτερη λύση όταν το πλυντήριο σας χαλάσει (πλυντήριο ρούχων AEG βλάβες,AEG πλυντήριο ρούχων προβλήματα),Να σημειώσουμε ότι σε κάθε σέρβις πλυντηρίου ρούχων αεγκε γίνετε χρήση χρήση γνήσιων ανταλλακτικών AEG (πλυντηρίου ρούχων) και όπου αυτά δεν υπάρχουν (πχ λόγω παλαιότητας συσκευής) άλλα εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή.

Η επισκευή του πλυντηρίου AEG σας είναι πολύ φθηνότερη από το να βγείτε βιαστικά και να αγοράσετε ένα νέο μοντέλο για αντικατάσταση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσφέρουμε ευέλικτες συναντήσεις για επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG την ίδια μέρα,ακόμα και το Σαββατοκύριακο και το βράδυ. Για να κανονίσετε το δικό σας ραντεβού καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ σήμερα  στο 6987285037.

Επισκευή service πλυντηρίων AEG 6987285037

Τεχνικός πλυντηρίων AEG

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων AEG προσφέρουν μεγάλη άνεση σε εμάς, αλλά ταυτόχρονα μπορεί συχνά να δημιουργήσουν προβλήματα αν δεν συντηρούνται σωστά.Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο κοινά προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν στα πλήρως αυτόματα πλυντήρια ρούχων.

  1. Πρόβλημα αποστράγγισης νερού πλυντηρίου ρούχων AEG (δεν βγάζει νερά πλυντήριο AEG) Εάν το αυτόματο πλυντήριο ρούχων AEG δεν αποστραγγίζεται,το μοτέρ αποστράγγισης που ελέγχει την έξοδο νερού από το μηχάνημα έχει πρόβλημα.Σε περιπτώσεις όπου το νερό αποστράγγισης αργεί πολύ να εξέλθει, πιθανότατα υπάρχει συσσώρευση βρωμιάς και χνούδι στο σύστημα αποστράγγισης.
  2. Ο κύκλος πλύσης  του πλυντηρίου ρούχων AEG δεν αρχίζει. Αυτό το πρόβλημα είναι  το πιο συνηθισμένο στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων AEG μεγάλου φορτίου. Πιθανότατα, ο αισθητήρας που λέει στο μηχάνημα ότι το καπάκι έχει κλείσει είναι η αιτία του προβλήματος λόγω συσσώρευσης άνθρακα ή χρειάζεται αναπροσαρμογή. Μια άλλη αιτία του προβλήματος είναι μια βλάβη στον αισθητήρα βάρους του αυτόματου πλυντηρίου. Η αντικατάσταση του αισθητήρα βάρους θα απαιτηθεί στην τελευταία περίπτωση.Τότε Επισκευή service πλυντηρίων AEG από την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.
  3. Ήχος και μήνυμα οθόνης (error code/σφάλμα λάθους,ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή) πλυντηρίου ρούχων AEG που εμφανίζουν  κατά την εκκίνηση.Σε αυτή την κατάσταση, το πλυντήριο ρούχων AEG δηλώνει ότι έχει αναπτύξει πρόβλημα με εσωτερικό στοιχείο. Στην οθόνη εμφανίζεται επίσης ο σχετικός κωδικός σφάλματος AEG που δείχνει το στοιχείο με βλάβη. Αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων διαφέρουν από τον κατασκευαστή στον κατασκευαστή. Έτσι, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του πλυντηρίου ρούχων AEG σας για να μάθετε περισσότερα.
  4. Αυτόματο πλυντήριο AEG που δονείται ασυνήθιστα κατά τη λειτουργία.Αυτό γενικά προκαλείται από ένα κακά ισορροπημένο πλυντήριο ρούχων AEG. Εάν η επιφάνεια κάτω από το πλυντήριο ρούχων δεν είναι οριζόντια, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στις βίδες που ρυθμίζονται, στις οποίες στηρίζεται το πλυντήριο. Εάν το αυτόματο πλυντήριο δεν διαθέτει αυτές τις βίδες, αγοράστε μια βάση με ρυθμιζόμενες βίδες και τοποθετήστε το πλυντήριο σε αυτό.Σε περιπτώσεις όπου η επιφάνεια είναι οριζόντια και οι δονήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, βεβαιωθείτε ότι έχετε διανείμει τα ρούχα ομοιόμορφα πριν τα πλύνετε.
  5. Το αυτόματο πλυντήριο AEG κάνει υπερβολικό θόρυβο.Τα αντικείμενα που είναι παγιδευμένα μεταξύ της εξωτερικού λάστιχου και του τυμπάνου (κάδου) μπορεί επίσης να είναι η αιτία του θορύβου, τα πράγματα όπως τα νομίσματα και διάφορα άλλα αντικείμενα είναι εξαιρετικά συνηθισμένα για να ανακτηθούν από τον θερμαντήρα μεταξύ του τυμπάνου και μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη μηχανή και σε οποιοδήποτε ρουχισμό μέσα σε αυτήν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει όλες τις τσέπες των ρούχων πριν τις τοποθετήσετε στο πλυντήριο ρούχων AEG. Με την πάροδο του χρόνου τα ρουλεμάν του πλυντηρίου ρούχων αρχίζουν επίσης να υποβαθμίζονται και να φθείρονται προκαλώντας έντονο θόρυβο ενώ περιστρέφονται. Η λειτουργία ενός πλυντηρίου ρούχων με ελαττωματικό ρουλεμάν μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο πλυντήριο σας. Αυτό μπορεί να διορθωθεί είτε με λίπανση του εδράνου με γράσο (ή λάδι) είτε με αντικατάστασή του.Επισκευή service πλυντηρίων AEG από την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις/service/επισκευή/συμβουλές σχετικά με τον αυτόματο πλυντήριο AEG ,παρακαλούμε καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.

Σέρβις πλυντηρίων AEG στον χώρο σας

Αν το πλυντήριο ρούχων εξακολουθεί να είναι κάτω από την εγγύηση της εταιρείας, είναι λογικό να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης του αντίστοιχου κατασκευαστή, αλλά εάν η εγγύηση έχει ήδη λήξει, η κλήση της επίσημης εταιρείας για επισκευή μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση, καθώς ενδέχεται να έχουν υψηλές προσαυξήσεις στο κόστος επισκευής.

Σημαντικό.Το πλυντήριο ρούχων AEG είναι μια πολύ περίπλοκη συσκευή για τον οποιοδήποτε που προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα από μόνος του μπορεί να μην είναι μια καλή ιδέα, καθώς μπορεί να επιδεινώσει περαιτέρω το πρόβλημα και να προκαλέσει περισσότερες ζημιές. Ωστόσο, αν επιλέξετε να δοκιμάσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πλυντήριο ρούχων βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος είναι αποσυνδεδεμένη και ότι η είσοδος νερού έχει αφαιρεθεί πριν επιχειρήσετε να το κάνετε.

Άμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6987285037

ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ / ΣΕΡΒΙΣ / SERVICE ΑΕΓΚΕ

Επισκευή service πλυντηρίων AEG

Επισκευή service πλυντηρίων AEG

www.AEG.com.gr

Επισκευή service πλυντηρίων AEG

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά.Δεν βγάζει νερά.πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού.Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό.Δεν τελειώνει το πρόγραμμα.Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα.Κάνει υπερχείλιση.Δεν κλείνει η πόρτα.Δεν σφραγίζει ή πόρτα.Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα.Κάνει θόρυβο.Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ AEG ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service σε ΑΘΗΝΑ τεχνικός,επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG: Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ελευθέριος,Άγιος Λουκάς, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Αέρηδες, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Άνω Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λαμπρινή, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο, Νέα Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Οικισμός Γεωργίου Παπανδρέου, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο, Προμπονά, Προφήτης Δανιήλ, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Τουρκοβούνια, Τρεις Γέφυρες, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΔΑΦΝΗ : Άνω Δάφνη, Χαραυγή,

Service σε ΒΥΡΩΝΑ επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΓΑΛΑΤΣΙ :Ακτημόνων, Καραγιαννέικα, Κρητικά, Λαμπρινή, Μενιδιάτικα, Πανόραμα, Περιβόλια,

AEG ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ SERVICE ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

AEG πλυντήριο ρούχων Service σε ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων AEG ,Service σε Π.ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Επισκευή τεχνικός πλυντηρίων AEG Service σε ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ :Αγία Άννα,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ :Ανάκασα, Μυκονιάτικα, Τσούμπα,

Service σε ΑΙΓΑΛΕΩ :Αναγέννηση, Ιεράπολη, Κάτω Αιγάλεω, Λιούμη, Νέο Αιγάλεω, Νταμαράκια, Σωτηράκη,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΜΟΣΧΑΤΟ

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΜΑΡΟΥΣΙ :Αγιά Φιλοθέη, Αμαλίειο Ορφανοτροφείο, Ανάβρυτα, Νέα Λέσβος, Παράδεισος, Πολύδροσο,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΠΕΙΡΑΙΑ :Αγία Σοφία, Απόλλωνας, Βρυώνη, Ευαγγελίστρια, Καλλίπολη, Καμίνια, Καστέλλα, Κοκκινιά, Κοπή, Πασαλιμάνι, Μανιάτικα, Νέο Φάληρο, Πειραϊκή, Προφήτης Ηλίας, Ταμπούρια, Τερψιθέα, Υδραίικα, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο,

AEG ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Επισκευή service πλυντηρίων AEG Service σε ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

AEG πλυντήριο ρούχων Service σε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Επισκευή service πλυντηρίων AEG Service σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ :Άγιος Ιωάννης Θεολόγος, Ανθούπολη, Άνω Λόφος, Άσπρα Χώματα, Βιαμάξ, Κηπούπολη, Λόφος Αξιωματικών, Μπουρνάζι, Νέα Ζωή, Νέα Κολοκυνθού, Τσαλαβούτα, Χρυσούπολη,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΤΑΥΡΟΣ

AEG πλυντήριο ρούχων Service σε ΦΙΛΟΘΕΗ : Τουρκοβούνια,

Επισκευή service πλυντηρίων AEG Service σε ΧΑΪΔΑΡΙ : Αστυθέα, Αφαία, Δάσος Χαϊδαρίου, Δαφνί, Ελαιώνας, Κουνελιών, Σκαραμαγκάς,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Άνω Βριλήσσια,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΧΑΛΑΝΔΡΙ : Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Άνω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΧΟΛΑΡΓΟΣ :Φανερωμένη,

AEG ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΑΤΤΙΚΗ

AEG πλυντήριο ρούχων Service σε ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ : Άνω Ηράκλειο, Νέο Ηράκλειο, Παλαιό Ηράκλειο,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΙΛΙΟΝ : Άγιος Νικόλαος, Ζωοδόχος Πηγή, Μιχελή, Παλατιανή, Πολυτέκνων, Πύργος Βασιλίσσης, Ριμινιτών, Φλέβα,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Επισκευή service πλυντηρίων AEG Service σε ΚΗΦΗΣΙΑ :Αγία Κυριακή, Αδάμες, Άνω Κηφισιά, Ζηρίνειο, Κάτω Κηφισιά, Κεφαλάρι, Κοκκιναράς, Νέα Κηφισιά, Πελοποννησίων, Πανόραμα, Πολιτεία, Σταθμός ΗΣΑΠ,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίγλη, Αιξωνή, Άνω Γλυφάδα, Εργατικών Στελεχών, Πανιωνία, Πυρνάρι, Τερψιθέα,

Επισκευή service πλυντηρίων AEG Service σε ΒΟΥΛΑ: Άνω Βούλα, Νέα Κάλυμνος, Πανόραμα, Πηγαδάκια,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ :Άνω κορυδαλλός, Τέρμα Καραβά, Χωματερή,

AEG πλυντήριο ρούχων Service σε ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ : Καβούρι, Λαιμός, Μεγάλο Καβούρι,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΨΥΧΙΚΟ :Αρσάκειο, Κολλέγιο Αθηνών, Φάρος,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG Service σε ΒΑΡΗ