Κεντρικός Τομέας Αθηνών

 

 

Κεντρικός Τομέας Αθηνών επισκευή οικιακών συσκευών

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 6987285037

Κεντρικός Τομέας Αθηνών επισκευή οικιακών συσκευών .Επισκευάζω πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, καταψύκτες ψυγείων, ηλεκτρικές κουζίνες, στεγνωτήρια ρούχων και πολλά άλλα για πολλούς πελάτες κάθε εβδομάδα!

Ο τεχνικός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε οικιακή συσκευή μέσα και γύρω από την περιοχή του κεντρικού τομέα Αθηνών. Εξοπλισμένοι με τα ποιό σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία και με κοινά χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά, είμαι έτοιμος να επισκευάσω την ελαττωματική οικιακή συσκευή σας.

Μπορώ να προσφέρω ραντεβού πρωινές ή και απογεύματινές ώρες και να σας καλέσω όταν βρισκόμαι στο δρόμο προς εσας. Εάν χρειάζεστε να αποφύγουμε για το ραντεβού ορισμένες ώρες της ημέρας, ενημερώστε με και θα τις επεξεργαστώ στο ημερολόγιό μας.

Καλέστε σήμερα για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία επισκευής οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε σε όλη την περιοχή του κεντρικού τομέα Αθηνών.

 

Στεγνωτήρια πλυντήρια


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Παγκράτι – Ανάκτορα, Ζάππειο – Μετς, Κυνοσάργους, Γούβα, Νέος Κόσμος, Δουργούτι, Αστεροσκοπείο, Πετράλωνα, Θησείο, Ρουφ, Βοτανικός, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολοκυνθού, Άγιος Ελευθέριος, Πατήσια, Ριζούπολη, Προμπονά, Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Αττικής, Κυψέλη, Νέα Κυψέλη, Άνω Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Γουδή, Κουντουριώτικα, Ερυθρός Σταυρός, Γηροκομείο, Πολύγωνο, Γκύζη

Γιατί να κάνετε κράτηση με την ELEKTROSERVICE;

ΤΗΛ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6987285037

 

Γρήγορα ραντεβού

Ραντεβού της ίδιας ή και της επόμενης μέρας εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες

 

Καθαρό κόστος χωρίς κρυφές χρεώσεις

Απλή και εύκολη τιμολόγηση  υπηρεσιών .

 

Γνώση μας,Εμπειρία

Επισκευάζω σχεδόν όλες τις μάρκες και τα μοντέλα οικιακών συσκευών στην Αθήνα

 

Πάντα αξιόπιστος

Είτε είναι ηλιοφάνεια, βροχή, ή χιόνι έξω, εργάζομαι σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Πλήρως εξοπλισμένος με τα τελευταία διαγνωστικά εργαλεία

Τεχνικός στην Αθήνα  που έχει μαζί του τα συνήθη, και ποιο χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επισκευής από την πρώτη επίσκεψη του.

 

Είμαι Τοπικός

Τεχνικός που κινείτε μέσα και γύρω από την Αθήνα – γι ‘αυτό μπορώ να σας βρω γρήγορα

 

  • Επισκευή ψυγείων, τεχνικός, ψυκτικός Αθήνα
  • Επισκευή πλυντηρίων ρούχων,  τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή πλυντηρίων πιάτων, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή στεγνωτηρίων πλυντηρίων, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή κεραμικής εστίας, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή ηλεκτρικης κουζίνας,τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευη εντοιχοιζόμεων οικιακών συσκευών, τεχνικός Αθήνα
  • Επισκευή ηλεκτρικού φούρνου, τεχνικός Αθήνα

 

Κεντρικός τομέας Αθηνών επισκευή στεγνωτήριο πλυντήριο

Οι πελάτες μου με  αγαπούν επειδή προσφέρω μια υπηρεσία επισκευής στεγνωτηρίου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών που καλύπτει σχεδόν όλες τις μάρκες και τα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων, Bosch, Samsung, Πίτσος,Siemens, Miele και πολλά άλλα!

 

Έχοντας ένα ελαττωματικό στεγνωτήριο μπορεί να προκαλέσει περισσότερο άγχος και ταλαιπωρία από ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν, μέχρι φυσικά να περάσουν από την εμπειρία, έτσι ξέρουμε πως αισθάνονται.

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων στο Κεντρικό τομέα Αθηνών

Προσφέρω υπηρεσίες επισκευής πλυντηρίων ρούχων σε όλη την περιοχή του Κεντρικό τομέα Αθηνών και, στην πραγματικότητα, είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επισκευές των συσκευών μας.

 

Προσφέρω την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων στην Αττική

Επισκευή ψυγειων Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Συνηθισμένες βλάβες οικιακών συσκευών στον Κεντρικό τομέα Αθηνών

Έχουμε ήδη επισκευάσει μεγάλο αριθμό οικιακών  συσκευών μόνο αυτό το έτος.

Κατά τη διάρκεια των service βρήκα ότι οι πελάτες στο Κεντρικό τομέα Αθηνών έχουν συχνά τα ακόλουθα προβλήματα με τις συσκευές τους:

Το πλυντήριο ρούχων δεν πρόκειται να περάσει στον έλεγχο περιστροφής για να διαπιστώσετε εάν έχετε τοποθετήσει ένα ανισόρροπο φορτίο

Το πλυντήριο ρούχων δεν θα αποστραγγιστεί – θα μπορούσε να προκληθεί από προβλήματα αποστράγγισης ή από μπλοκαρισμένη αντλία αποστράγγισης

Το πλυντήριο πιάτων δεν στεγνώνει τα πιάτα – συχνά προκαλείται από ελαττωματικό θερμαντήρα, ο οποίος θα απαιτήσει την επίσκεψη μηχανικών

Ο ηλεκτρικός φούρνος δεν θερμαίνεται – και πάλι συνήθως προκαλείται από ελαττωματικό στοιχείο. Σε αυτή την περίπτωση ένα στοιχείο φούρνου ανεμιστήρα

Το ψυγείο δεν ψύχεται – αυτό μπορεί να σχετίζεται με ένα πιθανό ζήτημα αισθητήρα ή θερμοστάτη

Αυτά είναι μερικά από τα παραδείγματα κοινών σφαλμάτων,όταν μας καλούν για να συζητήσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη οικιακή συσκευή σας.