Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG |Τεχνικός-Βλάβες-Προβλήματα-Πλυντηρίου Ρούχων SAMSUNG

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG SERVICE  βλάβες προβλήματα 6987285037

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG .Τα πλυντήρια Samsung είναι αποτελεσματικά και οικονομικά και αποτελούν δημοφιλή επιλογή για πολλούς πελάτες. Έχω μεγάλη εμπειρία στην επισκευή και συντήρηση των οικιακών συσκευών Samsung και έχουμε τη γνώση για να βοηθήσουμε με μικρές και μεγάλες επισκευές.

Προσπαθούμε να παρέχουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία σε μια εποχή που σας ταιριάζει. Ενώ εργάζεστε στο σπίτι σας, στοχεύουμε να είμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο ενοχλητικοί και να ολοκληρώνουμε πάντα γρήγορα την δουλειά για την άμεση ικανοποίησή σας.

Οι τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG έρχονται στο σπίτι σας σε μια ώρα που σας ταιριάζει και οι περισσότερες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από μισή ώρα. Στέλνουμε όλους τους τεχνικούς μας εκτός από τα απαραίτητα εργαλεία και μια σειρά από κοινά ανταλλακτικά. Με την εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα πλυντηρίων SAMSUNG, οι τεχνικοί επισκευής ηλεκτρικών συσκευών SAMSUNG (πλυντήρια ρούχων SAMSUNG) θα έχουν την καλύτερη λύση όταν το πλυντήριο σας χαλάσει (πλυντήριο ρούχων SAMSUNG βλάβες,SAMSUNG πλυντήριο ρούχων προβλήματα),Να σημειώσουμε ότι σε κάθε σέρβις πλυντηρίου ρούχων ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ γίνετε χρήση χρήση γνήσιων ανταλλακτικών SAMSUNG (πλυντηρίου ρούχων) και όπου αυτά δεν υπάρχουν (πχ λόγω παλαιότητας συσκευής) άλλα εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή.

Η επισκευή του πλυντηρίου SAMSUNG σας είναι πολύ φθηνότερη από το να βγείτε βιαστικά και να αγοράσετε ένα νέο μοντέλο για αντικατάσταση.Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς και χρόνο και προσπάθεια χρησιμοποιώντας την τεχνική εξυπηρέτηση της ΗΛΕΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για service πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσφέρουμε ευέλικτες συναντήσεις για επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG την ίδια μέρα,ακόμα και το Σαββατοκύριακο και το βράδυ. Για να κανονίσετε το δικό σας ραντεβού καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ σήμερα  στο 6987285037.

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG 6987285037

Τεχνικός πλυντηρίων SAMSUNG

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων SAMSUNG προσφέρουν μεγάλη άνεση σε εμάς, αλλά ταυτόχρονα μπορεί συχνά να δημιουργήσουν προβλήματα αν δεν συντηρούνται σωστά.Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο κοινά προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν στα πλήρως αυτόματα πλυντήρια ρούχων.

  1. Πρόβλημα αποστράγγισης νερού πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG (δεν βγάζει νερά πλυντήριο SAMSUNG) Εάν το αυτόματο πλυντήριο ρούχων SAMSUNG δεν αποστραγγίζεται,το μοτέρ αποστράγγισης που ελέγχει την έξοδο νερού από το μηχάνημα έχει πρόβλημα.Σε περιπτώσεις όπου το νερό αποστράγγισης αργεί πολύ να εξέλθει, πιθανότατα υπάρχει συσσώρευση βρωμιάς και χνούδι στο σύστημα αποστράγγισης.
  2. Ο κύκλος πλύσης  του πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG δεν αρχίζει. Αυτό το πρόβλημα είναι  το πιο συνηθισμένο στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων SAMSUNG μεγάλου φορτίου. Πιθανότατα, ο αισθητήρας που λέει στο μηχάνημα ότι το καπάκι έχει κλείσει είναι η αιτία του προβλήματος λόγω συσσώρευσης άνθρακα ή χρειάζεται αναπροσαρμογή. Μια άλλη αιτία του προβλήματος είναι μια βλάβη στον αισθητήρα βάρους του αυτόματου πλυντηρίου. Η αντικατάσταση του αισθητήρα βάρους θα απαιτηθεί στην τελευταία περίπτωση.Τότε Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG από την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.
  3. Ήχος και μήνυμα οθόνης (error code/σφάλμα λάθους,ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή) πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG που εμφανίζουν  κατά την εκκίνηση.Σε αυτή την κατάσταση, το πλυντήριο ρούχων SAMSUNG δηλώνει ότι έχει αναπτύξει πρόβλημα με εσωτερικό στοιχείο. Στην οθόνη εμφανίζεται επίσης ο σχετικός κωδικός σφάλματος SAMSUNG που δείχνει το στοιχείο με βλάβη. Αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων διαφέρουν από τον κατασκευαστή στον κατασκευαστή. Έτσι, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG σας για να μάθετε περισσότερα.
  4. Αυτόματο πλυντήριο SAMSUNG που δονείται ασυνήθιστα κατά τη λειτουργία.Αυτό γενικά προκαλείται από ένα κακά ισορροπημένο πλυντήριο ρούχων SAMSUNG. Εάν η επιφάνεια κάτω από το πλυντήριο ρούχων δεν είναι οριζόντια, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στις βίδες που ρυθμίζονται, στις οποίες στηρίζεται το πλυντήριο. Εάν το αυτόματο πλυντήριο δεν διαθέτει αυτές τις βίδες, αγοράστε μια βάση με ρυθμιζόμενες βίδες και τοποθετήστε το πλυντήριο σε αυτό.Σε περιπτώσεις όπου η επιφάνεια είναι οριζόντια και οι δονήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, βεβαιωθείτε ότι έχετε διανείμει τα ρούχα ομοιόμορφα πριν τα πλύνετε.
  5. Το αυτόματο πλυντήριο SAMSUNG κάνει υπερβολικό θόρυβο.Τα αντικείμενα που είναι παγιδευμένα μεταξύ της εξωτερικού λάστιχου και του τυμπάνου (κάδου) μπορεί επίσης να είναι η αιτία του θορύβου, τα πράγματα όπως τα νομίσματα και διάφορα άλλα αντικείμενα είναι εξαιρετικά συνηθισμένα για να ανακτηθούν από τον θερμαντήρα μεταξύ του τυμπάνου και μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη μηχανή και σε οποιοδήποτε ρουχισμό μέσα σε αυτήν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει όλες τις τσέπες των ρούχων πριν τις τοποθετήσετε στο πλυντήριο ρούχων SAMSUNG. Με την πάροδο του χρόνου τα ρουλεμάν του πλυντηρίου ρούχων αρχίζουν επίσης να υποβαθμίζονται και να φθείρονται προκαλώντας έντονο θόρυβο ενώ περιστρέφονται. Η λειτουργία ενός πλυντηρίου ρούχων με ελαττωματικό ρουλεμάν μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο πλυντήριο σας. Αυτό μπορεί να διορθωθεί είτε με λίπανση του εδράνου με γράσο (ή λάδι) είτε με αντικατάστασή του.Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG από την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις/service/επισκευή/συμβουλές σχετικά με τον αυτόματο πλυντήριο SAMSUNG ,παρακαλούμε καλέστε στο 6987285037.

Σέρβις πλυντηρίων SAMSUNG στον χώρο σας

Αν το πλυντήριο ρούχων εξακολουθεί να είναι κάτω από την εγγύηση της εταιρείας, είναι λογικό να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης του αντίστοιχου κατασκευαστή, αλλά εάν η εγγύηση έχει ήδη λήξει, η κλήση της επίσημης εταιρείας για επισκευή μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση, καθώς ενδέχεται να έχουν υψηλές προσαυξήσεις στο κόστος επισκευής.Παρέχω ποιοτικές υπηρεσίες επισκευής σε πολύ λογικές τιμές.

Σημαντικό.Το πλυντήριο ρούχων SAMSUNG είναι μια πολύ περίπλοκη συσκευή για τον οποιοδήποτε που προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα από μόνος του μπορεί να μην είναι μια καλή ιδέα, καθώς μπορεί να επιδεινώσει περαιτέρω το πρόβλημα και να προκαλέσει περισσότερες ζημιές. Ωστόσο, αν επιλέξετε να δοκιμάσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πλυντήριο ρούχων βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος είναι αποσυνδεδεμένη και ότι η είσοδος νερού έχει αφαιρεθεί πριν επιχειρήσετε να το κάνετε.

‘Άμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6987285037

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ SAMSUNG

Επαγγελματική υπηρεσία επισκευής πλυντηρίου Samsung που μπορείτε να βασιστείτε

Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται στο σπίτι σας σε μια στιγμή που σας ταιριάζει

Όλες οι επισκευές μας είναι πάντα στα πλαίσια που συνιστά ο κατασκευαστής

Όλες οι οικιακές επισκευές λευκών ειδών

Γνήσια ανταλλακτικά

Επισκευές ίδιας ημέρας / επόμενης ημέρας

Επικοινωνήστε μαζί μου εάν χρειάζεστε βοήθεια με μια συσκευή της Samsung. Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε το πλυντήριο εκτός εάν είστε επαγγελματικά εκπαιδευμένοι, καθώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο – θα μπορούσατε να καταλήξετε με ηλεκτροπληξία, να καταστρέψετε τα υδραυλικά σας ή να χαλάσετε το μηχάνημα πέρα από την επισκευή.

 

Άμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6987285037

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ SAMSUNG

Επαγγελματική υπηρεσία επισκευής πλυντηρίου Samsung που μπορείτε να βασιστείτε

Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται στο σπίτι σας σε μια στιγμή που σας ταιριάζει

Όλες οι επισκευές μας είναι πάντα στα πλαίσια που συνιστά ο κατασκευαστής

Όλες οι οικιακές επισκευές λευκών ειδών

Γνήσια ανταλλακτικά

Μόνο τοπικοί τεχνικοί

Επισκευές ίδιας ημέρας / επόμενης ημέρας

Κάθε ένας από τους μηχανικούς μας έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στην επισκευή οικιακών συσκευών samsung. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε βοήθεια με μια συσκευή της Samsung. Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε το πλυντήριο εκτός εάν είστε επαγγελματικά εκπαιδευμένοι, καθώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο – θα μπορούσατε να καταλήξετε με ηλεκτροπληξία, να καταστρέψετε τα υδραυλικά σας ή να χαλάσετε το μηχάνημα πέρα από την επισκευή.

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά.Δεν βγάζει νερά.πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού.Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό.Δεν τελειώνει το πρόγραμμα.Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα.Κάνει υπερχείλιση.Δεν κλείνει η πόρτα.Δεν σφραγίζει ή πόρτα.Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα.Κάνει θόρυβο.Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SAMSUNG ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service σε ΑΘΗΝΑ τεχνικός,επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG: Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ελευθέριος,Άγιος Λουκάς, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Αέρηδες, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Άνω Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λαμπρινή, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο, Νέα Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Οικισμός Γεωργίου Παπανδρέου, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο, Προμπονά, Προφήτης Δανιήλ, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Τουρκοβούνια, Τρεις Γέφυρες, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΔΑΦΝΗ : Άνω Δάφνη, Χαραυγή,

Service σε ΒΥΡΩΝΑ επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΓΑΛΑΤΣΙ :Ακτημόνων, Καραγιαννέικα, Κρητικά, Λαμπρινή, Μενιδιάτικα, Πανόραμα, Περιβόλια,

SAMSUNG ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ SERVICE ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

SAMSUNG πλυντήριο ρούχων Service σε ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG ,Service σε Π.ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Επισκευή τεχνικός πλυντηρίων SAMSUNG Service σε ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ :Αγία Άννα,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ :Ανάκασα, Μυκονιάτικα, Τσούμπα,

Service σε ΑΙΓΑΛΕΩ :Αναγέννηση, Ιεράπολη, Κάτω Αιγάλεω, Λιούμη, Νέο Αιγάλεω, Νταμαράκια, Σωτηράκη,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΜΟΣΧΑΤΟ

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΜΑΡΟΥΣΙ :Αγιά Φιλοθέη, Αμαλίειο Ορφανοτροφείο, Ανάβρυτα, Νέα Λέσβος, Παράδεισος, Πολύδροσο,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΠΕΙΡΑΙΑ :Αγία Σοφία, Απόλλωνας, Βρυώνη, Ευαγγελίστρια, Καλλίπολη, Καμίνια, Καστέλλα, Κοκκινιά, Κοπή, Πασαλιμάνι, Μανιάτικα, Νέο Φάληρο, Πειραϊκή, Προφήτης Ηλίας, Ταμπούρια, Τερψιθέα, Υδραίικα, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο,

SAMSUNG ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG Service σε ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

SAMSUNG πλυντήριο ρούχων Service σε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG Service σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ :Άγιος Ιωάννης Θεολόγος, Ανθούπολη, Άνω Λόφος, Άσπρα Χώματα, Βιαμάξ, Κηπούπολη, Λόφος Αξιωματικών, Μπουρνάζι, Νέα Ζωή, Νέα Κολοκυνθού, Τσαλαβούτα, Χρυσούπολη,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΤΑΥΡΟΣ

SAMSUNG πλυντήριο ρούχων Service σε ΦΙΛΟΘΕΗ : Τουρκοβούνια,

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG Service σε ΧΑΪΔΑΡΙ : Αστυθέα, Αφαία, Δάσος Χαϊδαρίου, Δαφνί, Ελαιώνας, Κουνελιών, Σκαραμαγκάς,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Άνω Βριλήσσια,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΧΑΛΑΝΔΡΙ : Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Άνω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΧΟΛΑΡΓΟΣ :Φανερωμένη,

SAMSUNG ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΑΤΤΙΚΗ

SAMSUNG πλυντήριο ρούχων Service σε ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ : Άνω Ηράκλειο, Νέο Ηράκλειο, Παλαιό Ηράκλειο,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΙΛΙΟΝ : Άγιος Νικόλαος, Ζωοδόχος Πηγή, Μιχελή, Παλατιανή, Πολυτέκνων, Πύργος Βασιλίσσης, Ριμινιτών, Φλέβα,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG Service σε ΚΗΦΗΣΙΑ :Αγία Κυριακή, Αδάμες, Άνω Κηφισιά, Ζηρίνειο, Κάτω Κηφισιά, Κεφαλάρι, Κοκκιναράς, Νέα Κηφισιά, Πελοποννησίων, Πανόραμα, Πολιτεία, Σταθμός ΗΣΑΠ,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίγλη, Αιξωνή, Άνω Γλυφάδα, Εργατικών Στελεχών, Πανιωνία, Πυρνάρι, Τερψιθέα,

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG Service σε ΒΟΥΛΑ: Άνω Βούλα, Νέα Κάλυμνος, Πανόραμα, Πηγαδάκια,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ :Άνω κορυδαλλός, Τέρμα Καραβά, Χωματερή,

SAMSUNG πλυντήριο ρούχων Service σε ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ : Καβούρι, Λαιμός, Μεγάλο Καβούρι,

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΨΥΧΙΚΟ :Αρσάκειο, Κολλέγιο Αθηνών, Φάρος,

Tεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG Service σε ΒΑΡΗ